Varma toner & R’n’B när Jamilla Idris släpper “Se Mig”

Producerad av Stress

I dag släpper den Stockholmsbaserade sångerskan och artisten ​Jamilla Idris​ den varma, dancehall- och R’n’B-influerade singeln “Se Mig”. Jamilla har länge hållit en relativt låg profil, endast för att under fjolåret överraska lyssnarna med den Stress-producerade singeln “Boss”. Hon har successivt skapat sig ett namn på den svenska musikscenen och samarbetat med artister som Abdiaz, Dani M och Delgado. På dagens release, som släpps via GMG (Genius Music Group), återförenas hon ännu en gång med den väletablerade Stress.

Jamilla har alltid haft en brinnande passion för musiken, genom den skapar hon konst som är både ärlig och äkta. Redan vid 19 års ålder signades hon till ett skivbolag för första gången. Den tidigare Top Model-profilen kom sedan att lämna modellkarriären bakom sig för att lägga allt krut på musikskapandet - en friare bransch där hon fick vara sig själv till hundra procent.

Det nya spåret “Se Mig” visar tydligt Jamillas breda röstregister. Arbetet tillsammans med Stress är en varm och personlig resa där lyssnarna får lära känna ytterligare en sida av Jamilla Idris.

Lyssna på "Se Mig" nedan!