Hör JB’s ”MORE THAN MY LIFE (Remix)” med somaliska Nimco Happy

Tillbaka med ett internationellt samarbete

Är ni redo för en riktig sommarhit? Då har JB något till oss. I går avslöjade rapparen att han hade ett spännande samarbete på väg. Nu släpper han den banger-vänliga singeln “MORE THAN MY LIFE (Remix)”. Och ja det är precis som det låter! Det är en remix på den populära “Isii Nafta (Love You More Than My Life)”.

Originallåten “Isii Nafta (Love You More Than My Life)” med den somaliska artisten Nimco Happy släpptes från början i mitten av 2017 och har varit mycket stor i Somalia sedan dess. Under fjolåret började tracken gå viral på TikTok och började klättra på Billboard’s topplistor. Nu får vi ett spännande internationellt samarbete när JB gör en remix. Det blir ett stort steg för rapparen och svensk hiphop generellt.

“MORE THAN MY LIFE (Remix)” släpps bara två veckor efter att rapparen gav oss sin senaste EP JB AHSP DEL 2. Den nya låten har minst sagt potential att go big då den redan har en stor igenkänningsfaktor hos många. Med sin dansanta och somriga vibe är det en track som lär spelas av många nu i sommar. På refrängerna hör vi Nimco Happy, som även joinas av sång från JB på sista chorus.

Missa inte vår intervju Vem Är: JB som du kan se här.

Lyssna på “MORE THAN MY LIFE (Remix)” med JB i DOPEST Playlist nedan.