JBL släpper nya in-ear hörlurarna JBL LIVE 300TWS

JBLs senaste trådlösa hörlurar med nya funktioner

JBL presenterar sina nya JBL LIVE 300TWS. JBL LIVE 300TWS är helt trådlösa, sömlöst anslutna och snyggt designade. Hörlurarna är utrustade med kraftfulla drivrutiner som ger dig förstärkt bas.

Om kommer med Ambient Aware-funktionen, där användaren jan höra vad som händer runt omkring en, oavsett om du är i stan eller sitter på flygplatsen, kommer du inte att missa ett beat. Med TalkThru-läget kan man sänka musiken och prata med vänner, utan att ta av hörlurarna. Och med Google Assistant och Amazon Alexa till hands får du svar rakt in i öronen, oavsett om du behöver en vägbeskrivning till en konsert eller en väderprognos.

”Förra året såg vi en enorm ökning på marknaden för helt trådlösa hörlurar. Vi ville utveckla en serie med helt trådlösa hörlurar som låter alla känna sig helt närvarande i stunden, oavsett vad de gör”, sade Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Audio.

Funktionerna aktiveras enkelt genom att du sveper på hörlurarna. JBL LIVE 300TWS finns på JBL.com och utvalda återförsäljare och priset ligger på 1600 SEK.

LIVE 300TWS har följande funktioner:

●      JBL Signature Sound

●      Upp till 6 timmars musikuppspelning, 20 timmar tillsammans med laddningsetui

●      Urban Noise Control: Ambient Aware och TalkThru

●      Svett- och vattentåliga certifierade enligt IPX5

●      Få hjälp från favoritröstassistenten. Använd JBL-appen för att aktivera Google Assistant eller Amazon Alexa för att byta spellista, få väderprognoser eller fråga efter vägen

●      Ergonomisk passform och design

●      10 minuters snabbladdningskapacitet för en hel timmes batteritid