Mabel är det senaste tillskottet till JBL:s skara av globala ambassadörer, detta presenteras i samband med releasen av hennes debutalbum High Expectations. Mabel som är dotter till artisten Neneh Cherry och producenten Cameron McVey, har varit en starkt lysande stjärna sedan hon debuterade på scen år 2015. Det är en delad kärlek till den brittiska musikscenen som har förenat artisten med JBL och tillsammans hoppas man utföra stordåd under 2019.

Mabel är även aktuell som support till artisten Khalid, även han JBL-ambassadör, under hans europaturné i september. Mabel och Khalid är också bokade som huvudakter till den tredje upplagan av JBL:s egna festival - JBL Fest i Las Vegas i oktober.
”Vad som är viktigast för mig är att folk mår bra av att lyssna på min musik. Oavsett om jag spelar på en stor festival eller om någon lyssnar på väg till jobbet eller gymmet så vill jag att lyssnaren kan ta in musiken och känna med den. Det känns fantastiskt att få vara ambassadör för ett varumärke som JBL som delar min passion för musik, ljudkvalitet och stil.”, säger Mabel.
Mabel är nu en del av JBL:s grupp av globala ambassadörer bestående av Khalid, Armin van Buuren, Lang Lang och producenten Quincy Jones.