JBL Quantum är deras första serie inriktad för gaming

Läs allt om JBL’s gaming-hörlurar här

I början av året avslöjade JBL att man skulle släppa sin första hörlurserie inriktad mot gaming - JBL Quantum. Nu finns serien tillgängliga.

Produkterna i JBL Quantum-serien är konstruerade för att skapa den mest realistiska ljudupplevelsen någonsin i ett par gaminghörlurar. Varje hörbar detalj tillämpas med en enorm precision och ett uppslukande ljud för att ge en riktig konkurrensfördel, detta tack vare QuantumSOUND Signature™.

JBL Quantum ONE tar ljud till nästa nivå. Exklusivt byggd med JBL:s egna QuantumSPHERE 360™-ljudteknik och efter omfattande tester av spelare världen över. Huvudspårningssensorerna och ett rumsligt ljud lokaliserar och parar ihop visuella objekt med ljuden.

Nästa generation av uppslukande gaming är här Vanligtvis rör sig ljud horisontellt, men JBL:s ljudalgoritm förhöjer den virtuella världsupplevelsen till nya dimensioner genom att lägga till overhead-kanaler. Resultatet: JBL QuantumSURROUNDTM.

Bakgrundsbrus kommer inte komma i vägen för kristallklara kommandon. JBL Quantumserien har även pro-level flip-up eller avtagbara mikrofoner, med röstfokusering och ekoreducering. Alla modeller är lättviktiga och har formbart skum i öronkuddarna för långvarig komfort. JBL Quantum 800 och Quantum ONE har även brusreducering, så oavsett hur högljudd din omgivning är så kommer ditt fokus att vara på spelet.

Hela JBL Quantum-serien är optimerad för PC, med JBL Quantum ONE som den ultimata PC-gaminghörluren. Alla modeller är kompatibla med konsol och mobil.

Hela JBL Quantum-serien är nu tillgänglig på JBL:s hemsida. JBL Quantumhörlurarna kostar från 500 kronor till 3 000 kronor och JBL Quantum DUO finns tillgänglig för 2 000 kronor. Mer information om JBL Quantum-serien hittar du på JBLQuantum.com.