JBL är tillbaka med en ny serie trådlösa hörlurar som specifikt är framtagna för stadslivet. Den nya live-serien bjuder förutom JBL:s signaturljud även på en innovativ lyssningsupplevelse. Bland funktionerna ser vi bland annat den inbyggda röstassistansen där du kan tala om för hörlurarna när du vill ändra låt, vilket låt du vill ändra till samt be om vägbeskrivning. Allt genom ett knapptryck på vänster hörlur och den kopplar till antingen Google Assistant eller Amazon Alexa.

I den nya JBL LIVE-serien ser vi modeller som LIVE 650BTNC och 500BT som ger en over-ear komfort men även LIVE 400BT som har en on-ear design och LIVE 220BT för dem som föredrar in-ear. Hela serien tillåter Bluetooth-anslutning och modellerna LIVE 400BT, LIVE 500BT och LIVE 220BT erbjuder de urbana brusreduceringsfunktionerna TalkThru och Ambient Aware.

TalkThru sänker ljudvolymen i hörlurarna och aktiverar utåtriktade mikrofoner, vilket förstärker rösterna och ljudet runt omkring en, för att möjliggöra att prata med ens kompisar utan att ta av sig hörlurarna. Med hjälp av Ambient Aware kan volymen på bakgrundsbrus justeras för att tillåta lyssnaren att höra vad som händer runt omkring, utan att stänga av musiken.

Flaggskeppsmodellen LIVE 650BTNC har en inbyggd Active Noice Cancellingteknologi,

Modellerna kommer i ett flertal olika färgställningar, inklusive svart, vitt, rött och blått. Serien är tillgänglig nu på JBL.se samt hos utvalda återförsäljare.

FOTO: Dopest