Denz & Jelassi släpper äntligen TikTok-succén "WTF"

Hur kan tre veckor kännas som så länge?

För några veckor sedan (3… understryker Jelassi) släpptes en teaser på en kommande låt på TikTok. Denna med ingen mindre än duon Denz och Jelassi på samma track. Tillsammans med Jelassi’s igenkännbara start på versen (med referens till Tupac’s Hit Em Up) och hennes tillhörande handrörelser till varje ord, spred sig låten som löpeld på appen. Nu släpps den äntligen i sin helhet och får titeln ”WTF”.

Idag har ljudet över 6000 creations och fortsätter växa varje dag, även till en internationell publik. Kanske känner du igen raderna ”Fuck your bitch and the click you claim, southside till I die och jag bazz din fame, jag kan, verka gullig men jag knullar dig” där Denz röst hörs i introt ”Det var tråkigt när vi tagga nu we back”. 

Och Denz är verkligen tillbaka. Trots sitt uppehåll bevisar han att han är ett stort namn på den svenska scenen och är redo för ny musik. Även med sin förra singel tillsammans med Youzie, ”Chit Chat”, tog han över TikTok – och bevisar att inte bara nykomlingar kan ta plats på appen.

Lyssna på Denz ft. Jelassi ”WTF” i DOPEST Playlist nedan och se vad du tycker om den fullständiga versionen.