Jelassi & L1NA visar vart skåpet ska stå på singeln "Vem kan ta den?"

Spana in nya musikvideon från EP:n "Port 43" här!

Två av Sveriges mest intressanta stjärnskott har teamat upp för ett spännande samarbete på singeln ”Vem kan ta den?”. Jelassi, som kom in som en raket år 2019 med både debut-EP och grammisnomineringar. Inte minst känns hon igen från den väl-uppskattade och lekfulla singeln ”Keff Båt” som även tog plats på EP:n Port 43 som släpptes nu i höstas. Som feature på plattan hör vi även unga rapparen L1NA, där de tillsammans på spåret ”Vem kan ta den?” självsäkert visar att killarna har fått ordentlig konkurrens när det kommer till hiphop.

Även L1na debuterade i år och trots sina hittills 2 singelsläpp har hon blivit ett igenkänt namn bland våra svenska artister. Med singeln ”BEKVÄM” som släpptes i somras lyckades hon med charmiga verser och melodier göra sin officiella entré.

Idag släpper de musikvideon till singeln, regisserad av WASIMA. I videon ser vi tjejerna visa upp sina personligheter och ta oss till 123 ner till 611. ”L1na jelassi på beatet vem kan fucking ta den?” Spana in videon ovan! Singeln är producerad utav Nisj.