Jiggz & Rami släpper energifyllda ”2 MÄÄG”

”Jiggy mucka precis, collaben är skitz”

Idag går rapparna Jiggz och Rami samman för ett spännande samarbete vid namn "2 MÄÄG". Rami har flera gånger samarbetat med kollektivet Team Platina, men nu får vi för första gången höra Jiggz och Rami på en egen track. Tillsammans levererar de hög energi och ger oss en klockren banger.

"2 MÄÄG" är producerad av Jack Mayers och över ett amerikansk-influerat beat lägger Jiggz och Rami sköna verser fram och tillbaka. Låten kickar igång med "Vill ni höra båda? Vi kan visa hur båda låter" som sedan följs av ett flertal olika verser och flows. Trots att beatet kretsar kring samma slinga är singeln underhållande, och de två rapparna varvar varandra med sina rader och avslutar självsäkert den andras påbörjade mening.

"Ingen släh är petit, min bror är en bandit/ Hämta cash på repris, blanda jara med cheese/ Jiggy mucka precis, collaben är skitz/ We back in this bitch med en banger, din bitch"

Lyssna på singeln "2 MÄÄG" av Jiggz x Rami i Dopest spellista nedan. Är du nyfiken på Rami får du heller inte missa när han gästade vår YouTube-serie Vem Är: Rami.