Jireel återförenas med A36 på upptempo singeln ”Winner”

Avslöjar titel + datum på kommande album

Han har toppat Sverigetopplistan i flera veckor, och har över 8 miljoner streams på Spotify med superhiten "MANO" ... Vi snackar självklart om Jireel. Idag är han tillbaka med singeln "Winner". Med sig har han fjolårets stora genombrottsartist A36. Och det är faktiskt inte första gången de går ihop, utan duon har tidigare samarbetat på Robin Kadirs "Sanka".

Den senaste tiden har Jireel hållit ett högt tempo på sina låtar. Och han drar inte i bromsen nu, utan snarare tvärt om. På "Winner" skruvar den grammisnominerade producenten Elai upp tempot ännu mer - och det passar Jireel som handen i handsken. Även A36 är bekväm i den här hastigheten, och duon kompletterar varandra väl.

”Ett helt nytt sound för mig. Jag har aldrig gjort den här genren tidigare. Låten handlar om min framgång och hur musiken har påverkat mitt liv.” säger Jireel om låten.

Jireel avslöjar dessutom namn och datum på det nya albumet, som kommer heta MOTY och släpps den 6 maj. För den som precis lärt känna Jireel kan vi berätta att "MOTY" står för "Man Of The Year" - samma namn som på singeln han släppte 2017.

”Efter singeln jag släppte med den titeln började jag bli kallad för MOTY och det har också blivit så att alla mina fans kallar sig själva MOTY eftersom de är en del av hela grejen”, säger Jireel.

Trots att Jireel endast är 21 år gammal har han blivit en riktig veteran i branschen sedan hans debut med "Cataleya". Att albumet MOTY kommer i maj är ett tecken på att vi kommer få en riktigt bra sommar med många Jireel-bangers!

Lyssna på Jireel tillsammans med A36 på "Winner" i DOPEST Playlist nedan.