Jireel rundar av året med dubbelsingeln ”Avion”/”Bring ’Em”

Med två olika sounds

Jireel rundar av ett synnerligen lyckosamt 2022 med en ny dubbelsingel: ”Avion”/”Bring ’Em”. De två låtarna har olika sounds där ”Avion” satsar mer på rapp och hiphop, medan ”Bring ’Em” har en lugnare vibe med afrobeat-känsla.

”Avion” är producerad av Dylano som låg bakom vårens superhit ”MANO”. Jireel berättar: ”Även om man kommer från förorten och haft sämre förutsättningar kan man göra något bra av det.” Om ”Bring ’Em”, producerad av De Light, säger Jireel: ”Jag hoppas lyssnaren känner den glädje som fanns när låten skrevs och att man får drömma sig bort lite.”

Tillsammans med släppet droppar Jireel även en tillhörande musikvideo, där MMA-proffset Khamzat Chimaev gör en cameo.

Jireel om ”Avion”:
”Det är en låt som handlar om vad jag ser i min omgivning. Och jag har skrivit den här låten från två olika perspektiv. Det ena är hur det ser ut att komma från en plats som jag kommer ifrån och som många av mina vänner kommer ifrån, och även hur det ser ut att ta sig ut från ställena vi kommer ifrån. Även om man kommer från förorten och haft sämre förutsättningar kan man göra något bra av det.”
Jireel om ”Bring ’Em”:
”En låt som bara ger en bra vibe rakt av. Jag skrev den på en resa tillsammans med mina vänner. Det var den mooden vi var i och den mooden vi kände just när jag skrev den här låten. Jag hoppas lyssnaren känner den glädje som fanns när låten skrevs och att man får drömma sig bort lite.”
Lyssna på Jireels nya dubbelsingel nedan och håll utkik efter kommande musikvideon!