Jireel, Victor Leksell & Reyn går samman på ”Gav Allt”

Kärlekstema när de tre artisterna hörs ihop

Några av Sveriges intressantaste namn på hiphop och-popscenen hörs idag på en gemensam track. På singeln "Gav Allt" gästas Jireel av både Victor Leksell och Reyn, och för samman tre olika musikstilar.

Sedan debuten med "Cataleya" har Jireel blivit ett självklart namn inom svensk hiphop. Alla vet att just rap-scenen har en tendens att röra sig snabbt men Jireel är en en utav få artister som hållit sig relevant och aktuell under snart fyra år. Med hans känsla för melodier och professionella approach har han blivit en viktig bro mellan hiphop och pop - något som ännu en gång visas upp idag.

"Gav Allt" är en känslosam låt om att göra allt för kärleken, med fokus på vad som händer när känslorna försvinner. På en av verserna hörs Victor Leksell, som efter dunderhitsen "Tappat" och "Svag" blivit något av en romantiker på musikscenen. Låten avslutas även med en slagkraftig vers från kollegan Reyn där han rappar om att släppa taget. "Gav Allt" kretsar runt en mild gitarrslinga producerad av Picasso On The Beat.

"Jag finns här för dig, genom berg för dig/Jag vet allt om dig, in och ut, baby/Om det ska ta slut, snälla gör det nu/Jag har ingen tid, kan du ta beslut?"

En tillhörande musikvideo kommer även släppas under dagen, så håll utkik högst upp i artikeln. Jireels nya singel "Gav Allt" ft. Victor Leksell & Reyn hittar du via Spotifylänken nedan.