Se hela Joe Freshgoods x New Balance kollektion "Conversations Amongst Us"

Inkluderar skorna 2002R 574, Kawhi 2 och 550

Vem är Joe Freshgoods? Han är en designer och creative director från Chicago och har blivit känd för sina designs och samarbeten inom streetwear. Nu senast teamar Joe ihop med inga mindre än New Balance. Tillsammans har de tagit fram en kollektion som fått namnet ”Conversations Amongst Us”.

Joe Freshgoods x New Balance ”Conversations Amongst Us” består av både skor och kläder. I kapselkollektionen hittar vi tolkningar av New Balance silhuetter 2002R 574, Kawhi 2 och 550. Alla skorna har fått en krämfärgad och ljus design – och vi får inslag av gula, gråa och blåa toner.

Den tillhörande klädkollektionen är vintage-inspirerad och inkluderar t-shirts med tryck, en fleece hoodie, en crewneck samt ett par mjukisbyxor. Här ser vi en färgpalett av svart, vitt och gult. Kläderna pryds av ”Conversations Amongst Us”-grafik och text.

Joe Freshgoods x New Balance ”Conversations Amongst Us” släpps den 15 april via New Balance. Priserna på skorna sträcker sig från $120 USD till $130 USD, medan kläderna ligger mellan $40-$85 USD.