Joel Malka släpper singeln ”HÖGA HUS” ft. Cherrie & Mwuana

Debuterar med att första gången släppa en låt på svenska

Joel Malka är Göteborgs-födda artisten som tidigare haft en karriär av musik med fokus på engelska. Med singlar som "Photos", "Dead to the World", "Forgetful" och "Aceton" har han släppt nedtonad RnB och kan liknas vid artister som 6LACK. Utöver detta jobbar Joel även med produktion och låtskrivande åt andra artister och har samarbetat med bland annat Tommy Brown, Alina Baraz och Social House, såväl som svenska Niki & The Dove och Lorentz.

Idag debuterar han för första gången med en svensk låttext, och tar hjälp av två av Sveriges ledande namn inom genren - nämligen Cherrie och Mwuana. På singeln "HÖGA HUS" hörs svävande melodier och en drömsk produktion tillsammans med känslostarka vocals.

”’Höga Hus’ är det första jag skrivit på svenska så det känns speciellt att få dela med sig av, dessutom är det tillsammans med två av mina favoriter här hemifrån. Låten kom till ganska slumpmässigt i samband med att jag jobbat på produktioner åt både Mwuana och Cherrie på olika håll, och även om den kanske är lite annorlunda för oss alla tre så känns det som att alla fick med väldigt mycket av sig själva i den.” berättar Joel Malka om singeln
Lyssna på nya låten "HÖGA HUS" av Joel Malka ft. Cherrie och Mwuana nedan och se vad du tycker.