Se första trailern till 'Joker 2: Folié a Deux'

Joaquin Phoenix återvänder i huvudrollen som Batmans ärkefiende – se när han möter Lady Gaga i rollen som Harley Quinn

Succéfilmen Joker både nominerades till och vann en mängd priser sitt skådespeleri och scenografi såväl som dess musik när den släpptes 2019, bland annat på den storslagna Oscarsgalan. Filmen berättar bakgrundshistorien till DC Comics-karaktären Jokern, spelad av Oscarsvinnande Joaquin Phoenix. Den tragiska storyn bakom skurken, som varit synonym med Batman i alla år, fångade publiken världen över och drog in över en miljard dollar i intäkter globalt, den första filmen med en ”R-Rating” att lyckas med det.

Sedan ett par år tillbaka har det snackats intensivt om en uppföljare, något som bekräftades redan under sommaren 2022. Under 2023 och 2024 har dock filmen konkretiserats allt mer och vi har fått se bilder, posters och annat som föreställer inte bara Phoenix i rollen som Jokern, utan Lady Gaga i rollen som Harley Quinn.

Nu har vi fått den allra första trailern till filmen, som utspelar sig till låten ”What the World Needs Now Is Love”. Även om varken Jokern eller Harley Quinn sjunger i trailern finns det gott om dans, vilket fortsätter späda på ryktena om att filmen kommer att vara en musikal. Joker: Folié a Deux har ett förväntat premiärdatum satt på den 4:e oktober 2024.

Se trailern på Youtube ovan!