Juventus & Palace presenterar samarbete – släpper en matchtröja

Juventus x Palace x adidas går ihop och släpper matchtröja och träningskollektion

Det har ryktats länge om ett kommande samarbete mellan Juventus, Palace Skateboards och adidas fotboll. Nu avslöjas äntligen det kommande samarbetet mellan det stjärnspäckade världslaget Juventus och det brittiska streetwearmärket.

Det var ett par minuter inför dagens match mellan Juventus och Genoa som spelarna i Juventus kom in i de nya matchtröjorna från Palace x adidas.  Det nya matchstället som visades upp kom i Juventus klassiska svart och vita ränder med förvrängda ränder som fadar ut något i botten av tröjorna. Tröjorna kompletteras med en stark neongrön färg på adidas x Palace loggan men även på Juventus egna badge, siffrorna samt huvudsponsorn Jeep.

Se tröjan i ovan bildgalleri. adidas x Palace x Juventus samarbete kommer utöver matchtröjan även inkludera träningströjor, halsdukar, kepsar och troligtvis även en mindre klädkollektion. Palace samarbete med Juventus innebär det andra stora streetwear samarbetet inom fotboll. Franska Paris Saint-Germain var först ut med att ha Jordan Brand matchställ på plant samt i deras senaste kampanjer.

Ännu har hela kollektionen inte presenterats och inte heller något lanseringsdatum. I väntan på det kan ni spana in Palace tidigare retroinspirerade fotbollströjor från Inter och Juventus här.