Sjöstrand omdefinierar konsten av kaffebryggande

Den svenska kaffeexperten vill förena stilren Skandinavisk design med internationell kaffekonst – från maskin till kapsel

Svenska Sjöstrand grundades 2013 och har sedan dess arbetat utifrån visionen att fullända den vardagliga kaffeupplevelsen. Med en passion för den skandinaviska designfilosofin har Sjöstrand tagit fram högkvalitativa produkter som utmanar det klassiska kapselkaffet – allt från kaffemaskin till mjölkskummare och espressokapslar.

I deras utbud finns bland annat mittpunkten The Original (4 000kr), en klassisk kaffemaskin i skandinavisk avskalad design i rostfritt stål med tydliga referenser till den italienska baristaupplevelsen. Maskinen är bygg med ett enkelt mål: att säkerställa att den brygger exceptionellt bra kaffe.

Sjöstrands mjölkskummare (999kr) är ett komplement till kaffemaskinen och utgår från samma minimalistiska design i förstklassig rostfritt stål. Tack vare den utvecklade tekniken kan du enkelt skumma både mjölk och mjölkalternativ med ett enkelt knapptryck.

Ingen kaffemaskin gör mycket nytta (förutom att vara snygg) utan kaffe dock. Sjöstrand erbjuder därför även ett brett utbud av ekologiska och klimatkompenserade kaffekapslar tillverkade av nedbrytningsbara sockerrörsfiber – blandningarna sträcker sig från klassisk espresso till mer fruktiga lungovarianter.

Hela utbudet finns att utforska och beställa på Sjöstrands hemsida.