Kai Cenat gästas av 21 Savage på stream – se höjdpunkterna här

Från att köra en "What's In The Box"-challenge till att spela om 300 000$ på Playstation – här är vad som hände på Kais senaste stream

Kai Cenat har under en lång tid fortsatt vara en av plattformen Twitch största streamers, mycket tack vare hans förmåga att samla världsstjärnor från hiphop-världen i sina sändningar. Under slutet av 2023 fick han med sig Nicki Minaj på en av sina streams och tidigare har han även gästats av stora namn som Ice Spice och 21 Savage.

Den sistnämnda återvände nyligen till Kai för att hänga efter att ha besökt honom tidigt under 2023. Under kvällen pratade de bland annat om musik och basket samt spelade det amerikanska fotbollsspelet Madden NFL med enormt höga insatser. Vi har samlat några av höjdpunkterna.

Kai förlorar pengar på Madden NFL 24

Under ett par hetsiga omgångar av spelet Madden NFL 24 på Playstation 5 tog Kai & Savage insatserna till helt nya nivåer när de började satsa hundratusentals dollar på matcherna. Även andra streamers som xQc och Adin Ross började flika in med egna bets under spelandet, som pågick över två timmar.

I slutet av sessionen hade Kai Cenat förlorat närmare 300 000$ i insatser, vilket resulterade i ett vredesutbrott där han slog sönder sin skärm, kontroll och en hel del andra saker. Förödelsen kom delvis med i streamen innan skärminspelningen slutade fungera. 21 Savage la även ut en story på sitt Instagram-konto där han dokumenterade kaoset efter förlusten, där Kai syntes nedsjunken i sin stol, tårögd.

21 Savage kör en ”What’s In The Box”-challenge

”What’s In The Box” är en klassisk utmaning som setts i allt från tv-gameshows på TV till vloggare på Youtube. Kai bestämde sig för att utmana 21 Savage på spelet, med en variation av prylar som var minst sagt oväntat. Det började tamt med en skål marshmallows, bananer och liknande matvaror innan Kai steppade upp det rejält genom att ta in en levande iller.

te

Kai guardar 21

Senaste gången Kai & 21 streamade tillsammans ringde Drake in och la 120 000$ på att 21 skulle vinna en match på NBA 2k23 (vilket han även gjorde). Även om de istället spelade NFL denna gång kom de in i basketstämning då Kai skulle försöka guarda den 182cm långa rapparen, fast han själv bara är 160cm.

Efter ett par moves från Savage medans de satt i sina stolar utmanade Kai honom att göra det ståendes, ett dyrt misstag då han snabbt knuffades rakt in i en hög med tavlor och andra prylar.

https://www.youtube.com/watch?v=woTS3R7OiGo