• Foto: Pressbild / VIZION

KAKO fortsätter sensommaren med ”Dopamin”

Göteborgsartisten från kollektivet VIZION släppte nyligen ”Ser Oss” som sin första singel för året, nu följer han snabbt upp

Född och uppvuxen i Göteborgsförorten Bergsjön, har KAKO sedan barnsben skrivit dikter & rim under både lektionerna på skolan och sin fritid. Kakos texter karaktäriseras av verklighetsskildrande berättelser om sin bakgrund och vardag, samtidigt som han tillåter sig att drömma om framtiden.

Efter att ha avslutat debutåret 2022 med "EARLY BIRD" tog han våren till att fila på ny musik i studion och årets första släpp kom först i augusti med "Ser Oss". Nu är han snabbt tillbaka igen med "Dopamin", en varm och klubbvänlig banger som tar sommarkänslan hela vägen in i september.

"Skapelsen av låten 'Dopamin' var lika rolig som det färdiga resultatet. Jag hämtade inspiration från en trög dag och dess orsak. Tillsammans med producenten Olle gav vi liv åt melodier, formade produktionen och vävde våra nyanser ihop", säger KAKO själv om låten.

KAKO är även en del av kollektivet VIZION, som grundades förra året med syftet att öppna ett kreativt space där unga får utrymme att utvecklas i sitt artisteri. Idag består VZN av ett dussintal producenter och en handfull drivna artister och kreatörer baserade i Göteborg.

Lyssna på "Dopamin" och mer ny musik i DOPEST Playlist!