KAKO debuterar med singeln ”PANAMERA”

Rappscenen i Göteborg expanderar

Musikscenen i Göteborg har exploderat det senaste året med artister som A36, Sarettii, C.Gambino. Nu får vi ännu ett tillskott från GBG när rapparen KAKO debuterar. Rapparens musik har varit ett hett ämne på TikTok, och i dag får vi äntligen höra nya singeln "PANAMERA".

Född och uppvuxen i Göteborgsförorten Bergsjön, har KAKO ända sen barnsben skrivit dikter och rim under lektionerna, på skolan och sin fritid. KAKOs texter är en vivid verklighetsskildrande berättelse om hans bakgrund och vardag, med fokus på det som vart och komma skall. Musiken har alltid varit en del av KAKOs liv då han skrivit sen han var liten för att rensa sina tankar. Så att gå in i studion och applicera sina texter till en melodi blev ett naturligt steg för honom.

Det som inspirerade debutsingeln "PANAMERA" att bli verklighet och startskottet för KAKO och hans musikkarriär, var när Göteborgsrapparen Aden la ut en story på sin Instagram där han uppmanade unga talanger från Göteborg att rappa. KAKO hyllades av Aden, och det blev den sista pushen han behövde för att ta musiken på allvar. I samma veva tog KAKOs kusin honom till en musikstudio som tillhör kollektivet VIZION där han fick visa vad han går för och idag görs all musik inhouse tillsammans med VIZONs producenter.

"PANAMERA" producerad av ICY KEYS är inspirerad av den franska hiphopscenen, en trend som gjort succé över hela världen den senaste tiden. Med väl genomtänkta metaforer och en tydlig självsäker refräng får KAKO den tunga fyrtakten att engagera oss från början till slut.

KAKO blir ett starkt tillskott på den svenska musikscenen och det blir spännande att höra musiken som kommer släppas under årets gång. Missa inte musikvideon som kommer på söndag 18.00!

Lyssna på KAKO - "PANAMERA" i DOPEST Playlist nedan.