Kanye West gift med Bianca Censori

West och kollegan Bianca Censori gifte sig i Beverly Hills under fredagen

Nära två år efter Kim Kardashian begärde skilsmässa från Ye, tidigare Kanye West, har artisten gift om sig med Yeezy-designern Bianca Censori. Paret höll en privat ceremoni i Beverly Hills under fredagen, och har inte gjort något offentligt uttalande kring giftermålet.

Bianca Censori är en 27-årig arkitekt uppvuxen i Melbourne. Sedan 2020 har hon jobbat nära Ye som designer för Yeezy, där hon höll positionen ”Head of Architecture”. Nyheten om vigseln kom som en överraskning, då inga tidigare rapporter har pekat mot en romans mellan kollegorna.

Ye släppte dock en låt vid namn ”Censori Overload” förra månaden via Instagram. På låten diskuterar han bland annat hur han, enligt bibeln, måste vara gift för att få ha sex. Låttexten, i kontext till det hastiga bröllopet, har väckt misstankar att det var av denna anledning som paret valde att gifta sig. Paret har emellertid inte ansökt om äktenskapscertifikat, vilket betyder att giftermålet än så länge inte är lagligt bindande.

West har hållit låg profil sedan artistens antisemitiska kommentarer och beundran för Adolf Hitler kritiserades hårt och ledde till hans deplattformering. I veckan påstod även Kanyes före detta manager att rapparen varit spårlöst försvunnen i åtminstone en vecka.

Se fler artiklar om Kanye West nedan!