Ny stämning mot Kanye West – skickade porr till anställda

Personer som ska ha jobbat på appen "YZYVSN" anklagar Ye, Bianca Censori, Milo Yiannopoulos för rasism och sexuella trakasserier

Det stormar fortfarande kring Kanye ”Ye” West under 2024. Efter att tidigare ha anklagats för sexuella trakasserier av en assistent i början av sommaren har hans beteende på arbetsplatsen resulterat i ytterligare en stämning, då han och hans tidigare personalchef Milo Yiannopoulos anklagas för flera brott mot sina anställda.

I en stämningsansökan som TMZ tagit del av har flera tidigare anställda anmält duon för ”tvångsarbete och grym, omänsklig eller förnedrande behandling”. De ska ha anställts för att jobba på den osläppta appen ”YZYVSN”, men ska ha blivit utsatta för konstant rasistiskt bemötande av Ye & Milo, kallats för ”new slaves” och tvingats jobba omänskliga timmar.

De ska även ha blivit mailade porr skapat av Bianca Censori, vilket även minderåriga arbetare fick se. Utvecklargruppen ska ha bestått en internationella arbetare inklusive minderåriga så unga som 14 år. Ye tvingade även alla anställda att skriva på ett sekretessavtal.

Varken Kanye West, Milo Yiannopoulos eller Bianca Censori har svarat på anklagelserna.