Kanye West delar musikvideo till ”Life Of The Party”

Bilder från Ye’s uppväxt

Kanye West har släppt en musikvideo till André 3000-samarbetet "Life Of The Party”, som var en del av Donda (Deluxe) versionen. Däremot har videon uteslutit versen från den tidigare Outkast-medlemmen. Det är säkert bara en slump, men samtidigt som Kendrick Lamar använder sig av deepfake-tekniken på musikvideon till “The Heart Part 5”, använder sig även Ye av samma metod på bilder och kortare videosnuttar från rapparens egen uppväxt. 

Musikvideon till "Life of the Party” släpps ungefär samtidigt som nästa dropp från YEEZY Gap Engineered by Balenciaga -kollektionen, som enligt Youtube-beskrivningen ska återlanseras den 25 maj och där delar av musikvideon dök upp i en TV-reklam för lanseringen.

Annars har Kanyes namn skapat rubriker de senaste dagarna för att ha blivit stämd av en amerikansk pastor för att använda hans predikan i låten “Come to life” utan tillåtelse. Det ska röra sig om totalt 70 sekunder i låten vilket är så pass mycket att upphovsmannen menar är “stöld av intellektuell egendom”. Ännu har inte Kanye kommenterat stämningen.

Ta en titt på musikvideon till “Life of the Party” här ovan!