Foto: McDonald's

Kanye West & Naoto Fukasawa designar McDonald’s förpackning

Next week it’s the fries …

Under gårdagen gjorde Kanye West comeback på Instagram. "Gotta say though, Ye making his Instagram, return with a post about McDonald's was not what I was expecting for his comeback lol," kommenterade en användare under inlägget. Och lite förvånande var Kanye's inlägg - på en McDonald's hamburgare-box ...

Men det är inte vilken hamburgare-box som helst. Den är nämligen skapad tillsammans med Muji-industridesignern Naoto Fukasawa. De har gjort sin egen tolkning av en klassiks McDonald's förpackning.

Så, hur ser den nya förpackningen ut? Vi ser såklart McDonald's ikoniska, gula M på toppen av lådan. Längs med sidorna ser vi en genomskärning av en hamburgare - vilket visar upp alla ingredienserna. På boxens undersida syns texten: "Next week it's the fries" - vilket är en rad hämtad från Ye's singel "Gold Digger". Det ger oss även en hint om att vi kanske kommer få se en designad pommes-förpackning - eller kanske ett helt meal?

Ett Ye-Meal hade inte varit helt oväntat. De senaste åren har artister som Travis Scott och Megan Thee Stallion släpp måltider med Donken. Kanye West sågs dessutom medverka i en humoristisk McDonald's reklam under Super Bowl i år.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av ye (@kanyewest)