Kanye visar upp sin nya YEEZY Cybertruck – värd 128 miljoner kronor

En uppgraderad version av Teslas uppmärksammade bil har fått starka reaktioner – se första videon när den kör ut ur garaget

Omlanseringen av hans egna märke YEEZY i samband med releasen av VULTURES 1 har resulterat i mer en bara sneakers från Kanye ”Ye” West. Tidigare under våren avslöjade han produktionsbolaget YEEZY Porn och nu får vi även nästa version av hans egna bil: YEEZY Cybertruck.

Den första versionen av designen är inte signerad Ye utan Elon Musk då den visades upp av Tesla under 2019 för att senare levereras till kunder under 2023. Ye och Musk har dock varit nära vänner under en längre period så det är inte konstigt att deras idéer kan ha förts samman och när rapparen nu visar upp sin egen Cybertruck har ryktena börjat flyga.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av DOPEST (@dopest.se)

I en video som cirkulerat på sociala medier syns en YEEZY Cybertryck köra ut från ett garage. Designen är både minimalistisk och iögonfallande, då den består av en spetsig ”pyramidformad” överdel som inte har några detaljer. Det syns alltså inga fönster, dörrar, eller backspeglar (olagligt?) på bilen, som endast har ett rött streck som baklykta samt en logga på framsidan.

Bilen har mött starka reaktioner från fans, oftast humoristiska. I kommentarsfältet på den första Instagramvideon som visar upp bilen kallas den för en ”laptop”, ”Playstation 5” och en ”futuristisk likkista”. Enligt uppgifter ska den även vara värd cirka 128 miljoner kronor, en stor skillnad mot Teslas original som går för cirka 650 000kr.

Det ska tilläggas att varken Ye, YEEZY eller Tesla har kommenterat uppgifter om bilen. Så håll utkik på dopest.se för mer info framöver!