Kanye’s planer på att besöka Putin i Ryssland är ”helt påhittade”

Kanye West’s presstalesperson förnekar ryktena

Att Kanye West är bra på att skapa rubriker råder det ingen tvekan om. Senast med hans dating-liv efter Kim Kardashian, särskilt med hans nya fling Julia Fox. Under gårdagen började ett nytt rykte cirkulera. Nämligen att Ye skulle ha planer på att bege sig till Ryssland för att köra sin Sunday Service där, skapa business och träffa Putin.

Ryssland = Kanye West's "andra hem"?

Ryktena startade efter att Ameer Sudan, som är en rådgivare för Ye, ska ha berättat för Billboard att rapparen har planer på att göra Ryssland till sitt "andra hem", samt att West "kommer spendera mycket tid där framöver". Enligt Sudan skulle han och Ye's advokat Scott Balber resa till Ryssland på West's direktiv - för att utvidga rapparens affärssatsningar, tillsammans med azerbajdzjans-ryska miljardären Aras Agalarov och hans son Emin Agalarov.

Men, stämmer ryktena?

Nu verkar det dock som att dessa rykten inte alls stämmer. Kanye West presstalesperson Pierre Rougier ska ha slagit hål på påståendet om att Ye planerar att bege sig till Ryssland. Enligt honom är det "helt påhittat". Det berättar han i ett mail till Rolling Stone. I mailet säger han också att det är : “work of fiction or wishful thinking from these Russian people.”

Varför Kanye West's kollegor inte verkar dela samma åsikter, kan vi ännu inte svara på. Ameer Sudan och Scott Belber har ännu inte besvarat nekandet från presstalespersonen Pierre Rougier. Inte heller har Ye själv uttalat sig.

Håll koll på Dopest för mer info kring Kanye West, och den ryktade Ryssland-resan.