Kapten Röd går ut med nya turnédatum inför sommaren

Kapten Röd beger sig ut i landet igen för en ny turne

Kapten Röd släppte i mitten av februari sin nya singel "Över min döda", nu följer göteborgs stolthet upp med en tillhörande sommarturné som går under namnet "Hundralappen". via ett pressmeddelande skriver kaptenen följande:

 

"Min vision med HUNDRALAPPEN är att så många som möjligt ska kunna komma på mina spelningar, oavsett storlek på plånboken."

Biljetter till “HUNDRALAPPEN” turnén släpps onsdagen den 29:e mars via kaptenrod.se och notera att alla spelningar har en åldergräns på 13år.

Spana in datumen här nedan, se videon och streama "Över min döda" via spotifylänken längst ner.

 

TURNÉDATUM – "HUNDRALAPPEN"

Malmö, Folkets Park 17/6
Västerås, Cityfestival 29/6
Halmstad, Brottet 7/7
Eskilstuna, Parken Zoo 8/7
Norrköping, Hugo 21/7
Örebro,  Strömpis Trädgård 3/8
Hofors, Folkets Park 5/8
Helsingborg, Sundspärlan 11/8
Trollhättan, Folkets Park 18/8
Huskvarna, Folkets Park 19/8
Göteborg, Trädgårdsföreningen 2/9

 

FESTIVAL SPELNINGAR:

Brännbollsyran, 2/6
Öland Roots, 15/7
Uppsala Reggae Festival, 12/8

Äntligen får jag gå ut med detta! ❤ Turnén HUNDRALAPPEN är en idé jag haft länge och jag är så stolt över vi äntligen kan genomföra den. Genom åren har jag fått så mycket respons av lyssnare ifrån alla möjliga platser i Sverige, med alla olika bakgrunder och storlekar på plånboken. Ofta blir tyvärr biljetterna och omkostnaderna dyrare i takt med att en artist gör större spelningar, vilket innebär att många inte har råd att gå. Jag vill av hela mitt hjärta att alla ska ha råd att komma på mina spelningar (även om tom 100:- är mer än vad vissa har), men tack vare att Programbolaget hjälper till, så blir det möjligt för oss att göra detta. Resten av kostnaderna med turnén står vi själva för, så om detta går runt eller inte, är helt baserat på att publiken dyker upp. Så om ni gillar turnén, sprid, stötta och kom. Hoppas vi ses! Biljetter till HUNDRALAPPEN släpps på kaptenrod.se onsdag 29e mars - alla biljetter kostar 100kr! #HUNDRALAPPEN #kaptenröd #folkparksturné

A post shared by KAPTEN RÖD (@kap10rod) on