Foto: KAWS x UNIQLO

Här kan du köpa KAWS x UNIQLO UT-Collection

Den eftertraktade kollaborationen med konstnären släpptes imorse, du har fortfarande chansen att vinna en signerad art book

Kollektionen "UT Collection", det senaste i raden av samarbeten från den amerikanska konstnären KAWS och det japanska modehuset UNIQLO har nu släppts. Du kan spana in hela kollektionen HÄR.

UT-kollektionen innehåller t-shirts och sweatshirts med KAWS ikoniska signaturfigurer "COMPANION" & "BFF", det lika ikoniska XX-motivet samt omslaget till den nya boken. Plaggen finns i färgvariationerna vit, svart och off-white med motiv som kombinerar KAWS fallenhet för svartvitt med inslag av starkare färger.

Köper du två eller fler plagg får du även med gratis klistermärken, som slumpväljs från en rad olika designs. Vid ett köp av boken får du även en exklusiv tote bag, som inte går att få tag på annars.

Kläderna kommer i såväl barn- som vuxenstorlekar, med tre olika sweatshirts (249kr för vuxna, 129kr för barn) samt två olika sweatshirts (449kr för vuxna, 349kr för barn). Dessutom har art booken fått ett pris på 849kr, varav tote bagen är värd cirka 59kr.

Glöm inte heller att signa upp för chansen att vinna en signerad art book av KAWS själv. Tävlingen är fortfarande igång och allt du behöver göra är att signa upp din mailadress HÄR.