Ken Ring släpper singeln ”Tillbaka i Tiden”

Ken Ring är tillbaka med första singeln från kommande reagge-albumet

Idag släppte Ken Ring första officiella singeln "Tillbaka i Tiden". Låten är från Ken Rings kommande album som släpps i augusti. Det är en reagge-inspirerad låt som handlar om en gammal kärlek. Ken säger i samband med släppet att det är skivans syfte att skapa gemenskap, att inte hata, svika varandra eller kliva över folk som ligger ner. Ken Ring avslöjar också att han släpper sitt näst sista album "Musiken" i samband med hans vinterturné.

Lyssna på den härliga reagge-låten nedan! One Love!

Det va en resa för mig. Alla intryck och alla legendariska saker som hände på resan med denna skiva. Jag insåg att dom som claimar att dom är så nere på jorden och ska vara bakom budskapet "One Love" egentligen bara såg pengar. Och dom som människor glömt bort, tex Chow i studion på Jamaica som kom mig nära och var den jag lärde mig mest av. Värderingar som inte går att köpa va det Bob Marleys Legacy byggdes på. Och Chow fick mig att förstå det. Han var även tekniker på Bobbans senare verk. Detta är ett projektalbum för mig. Alla mina barn har Redemtion song av Bob Marley som deras godnatt visa. Och jag antar att detta är min Redemtion på nått sätt. Självklart är det också en del av hela mitt Marley Café koncept, men mest av allt är detta en skiva för att skapa lite gemenskap där ute. Det är tragiskt att jag haft så mycket falska människor omkring mig. Men nu städar jag bort det och går vidare. Idag släpptes första officiella singeln "Tillbaka i Tiden" på Spotify. Och den personen som låten handlar om, dig vill jag tacka för att du alltid haft huvudet högt och gått framåt. Det behöver nog alla. Inte svika varandra och jaga pengar från allt och kliva över folk som ligger ner. Fånga ditt eget liv. Ta en stund och minns bara den tiden vi var små. Det är vad som byggt oss. Albumet är framskjutet till augusti så jag kan städa upp på min bakgård. Sen är det dags att spela in mitt näst sista album "Musiken" och det släpps i samband med min turné i vinter. Tack till alla som supportar mig och delar mina värderingar. Inga bolag, Marley fantaster, agenter eller fiender kan någonsin ta ifrån mig det. En Kärlek. Tack till alla som vart med och skapat denna låt. Partillo, Lancealot, Samia, Bounty Keys, Baxy, Rollie, Hoffe och Art by Esse!!

A post shared by Ken Ring (@kenringreal) on