Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip - så får du tag på skorna

Se hur du får tag på det tredje samarbetet mellan Nike och Kendrick Lamar

Det var förra månaden som ryktena om ett tredje samarbete mellan Kendrick Lamar och Nike började cirkulera. Nyligen dök officiella bilder upp på den nya modellen vilket indikerade att det bara var en tidsfråga.

Sedan Kendrick och Nike blev partners i augusti förra året har man släppt Nike Cortez Kenny III och Kendrick Lamar ”Kung-Fu Kenny”. Cortez har varit en av Kendrick Lamars personliga favoriter. När Kendrick annonserade samarbetet med Nike skrev han ”Cortez. Since day one” och sedan dess har det varit fokus på Cortez-silhuetten.

Nu är det klart att det tredje skosamarbetet släpps. Denna gång skippar skosnörena och satsar på en slip-on modell med en tjockare tunga. Än en gång är det Nike Cortez modellen som gäller. Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip kommer i en vit färgställning med en mörkblå swoosh och häl, samt grå och orange detaljer. Skorna hyllar Los Angeles rap-kultur med frasen ”House Shoes” på tungan. Skorna är inspirerade av att kunna ha på sig sina tofflor hemma. På insidan av skon ser vi även texten “Preferably Wear With Shorts And Tall Socks”.

Kendrick Lamar x Nike Cortez Basic Slip släpps 14 Oktober via Nike SNKRS och utvalda återförsäljare. Se nedan för hur du får tag på skorna:

Sverige

Nike SNKRS: Släpps 14 oktober via appen kl 10:00

Sneakersnstuff: Online raffle

 

Övriga återförsäljare

Noir Fonce

Tint

43einhalb

Offspring

Billy’s Tokyo

Hanon

5Pointz

END.

Suppa

Concepts

Titolo