Vi gör oss bäst vi kan redo för Kendrick Lamars kommande album: Mr Mr. Morale & the Big Steppers. Framförallt K-Dots kreativa bolag, pgLang, som drivs av rapparen själv och den tidigare Top Dawg Entertainment-kollegan Dave Free, har några hektiska dagar framför sig. Albumet släpps om bara två veckor, den 13 maj, och i helgen intog Baby Keem Coachellas-scen där han passade på att bjuda upp kusinen Kendrick Lamar för ett hyllat framträdande. 

Nu har pgLangs medgrundare Dave Free börjat teasa ett kommande pgLang x Converse-samarbete. Det skulle isåfall följa upp bolagets samarbete med Calvin Klein från förra året. På bilderna från Twitter ser vi en Converse Chuck Taylor Hi och Pro Leather Ox, som båda två är utformade i ett gemensamt vitt-färgschema. Öglorna för skosnörena har bytts ut till metallringar, medan sömmarna och Converse-logotyperna har tonats med en beige nyans. På båda skorna, på sidopanelerna ser vi texten “Pg Lang”.

Kendrick Lamar har tidigare samarbetat med Nike på flera par Nike Cortez. Om rapparen är inblandad i det här vore det isåfall hans första samarbete med Converse.

Håll utkik på Dopest.se för det senaste om släppet!