Se Kim Kardashian i nya "American Horror Story"

Den hyllade seriens tolfte säsong har bland den mest stjärnspäckade rollistan hittills, se alla namn & nya trailern här

Sedan premiären med säsongen ”Murder House” 2011 har antologi-serien ”American Horror Story” varit en favorit bland både kritiker och publik. Seriens grundläggande koncept är att varje säsong har en ny story med helt nya karaktärer, varav rollistan förändras varje gång samt att skådespelare kan återkomma i helt nya roller. Genom åren har vi fått se namn som Emma Roberts, Macaulay Culkin och Lady Gaga dyka upp bland rollerna och det är bara för att nämna några.

Den förstnämnda återvänder nu till säsong 12 tillsammans med inga mindre än Cara Delevingne och debutanten Kim Kardashian, som gör sin första skådespelarroll på TV. Skaparen Ryan Murphy bekräftade redan i april i Kardashian skulle medverka i den nya säsongen, men det är först nu vi får en officiell titt på hennes karaktär i den första trailern.

Hittills finns inga uppgifter kring säsongens story, men i trailern fåt vi åtminstone en känsla för den gothiska inriktning de verkar ta. Roberts, Delevingne & Kardashian syns i matchande likblekt kroppssmink med mörkt smink, samt blekta peruker. Kläderna är mestadels i svart läder och bilder på fågelbon, ett koreograferat dansnummer och vad som ser ut som en celldelning syns flasha förbi. Trailern sista scen visar Roberts vaggandes med ett insvept barn i sin famn, innan titeln ”American Horror Story: Delicate” visas med texten ”Coming Soon” efteråt.

Mer information lär dyka upp framåt hösten, så håll utkik på dopest.se för senaste nytt!