Det svenska företaget Klättermusen har sedan 1975 varit en pionjär inom tillverkningen av raffinerad skandinavisk bergsklättringsutrustning och friluftskläder. Tidigare i veckan lanserade de sin SS22-kollektion full av lätta och vattentäta plagg, vilka kombinerar nytta med extrem hållbarhet och är perfekt anpassade för fartfyllda aktiviteter.

Bland produkterna i kollektionen finner du flera ikoniska Klättermusen-produkter, däribland den vindtäta jackan Ansur och den vattentäta Asynja. Klättermusen presenterar även nya stilar som Hugin Zip-huvtröjan vilken kombinerar fördelarna mellan ett baslager och mellanlager, och Grimm-byxorna vilka passar perfekt till både vandringsturer och trekking tack vare sin överlägsna komfort och höga rörlighet.

Dessa produkter tillsammans med den övriga kollektionen, kommer att stötta dig i alla dina friluftsktiviteter såsom vandring, trekking, löpning och klättring. Allt med maximal funktionalitet i åtanke för att uppfylla behoven hos erfarna äventyrare och samtidigt minimera det ekologiska fotavtrycket.

Klättermusens SS22-kollektion finns att köpa både online och i butik!