Se Kid Cudi slåss med Knuckles i ny 'Sonic the Hedgehog'-trailer

En ny spin-off med Idris Elba i huvudrollen kommer snart till Paramount+ – se den officiella trailern & releasedatum här

Den ikoniska tv-spelskaraktären Sonic the Hedgehog har tillsammans med Mario varit två av de största maskotarna för spelvärlden sedan 80-talet. Både Sonic & Mario har hittat något av en nyfunnen plats i filmvärlden på senare år, med respektive biofilmer som gjort succé med publiken världen över.

Nu kommer en spin-off på den blåa igelkotten Sonics äventyr, som istället fokuserar på hans röda kompanjon Knuckles, som nu får sin egen serie. Den följer händelserna mellan de två släppta Sonic-filmerna och har premiär på Paramount+ den 27:e april. I huvudrollen som rösten för Knuckles hittar vi stjärnan Idris Elba, men ett något mer överraskade som syns i trailern personligen är ingen mindre än Kid Cudi.

Cudder är aktuell med sitt senaste album INSANO, men det verkar som att han ändå haft tid med att spela skurk i den kommande serien. I den officiella trailern ser vi Cudi slåss mot Knuckles i en bowlinghall, fullt kittad med futuristisk utrustning. Knuckles släpps till en början i 6 avsnitt, det är dock oklart hur stor roll Cudi kommer att ha genom hela serien.