Kodak Black frisläppt från fängelse – kastar stenar på reporter

Rapparen har avtjänat ännu ett fängelsestraff för att ha brutit mot sin permission – se videon när han attackerar journalister här

Trots att han bara är 26 år gammal har Kodak Black haft en karriär som skulle kunna täcka en hel livstid. Från underground-genombrottet som tonåring med hits som ”Skrilla” & ”No Flockin” har han tagit sig till toppen av listorna med platinum-hits som ”Tunnel Vision” & ”ZeZe”, allt medans hans liv utanför scenen varit minst sagt turbulent.

Hans problem med lagen har dock tagit upp minst lika uppmärksamhet som hans musik. Hans till synes oändliga mängd med domar för allt från vapenbrott till narkotikainnehav har bland annat resulterat i långa fängelsestraff, samt en benådning av dåvarande presidenten Donald Trump 2021.

Hans senaste häktning kom efter att han hittats sovandes i sin bil, omringad av flera olagliga substanser. Det ärendet är fortfarande aktivt, men han har nu avtjänat ett separat straff på två månader för att ha brutit mot sin permission. På väg ut från fängelset i hemstaten Florida tog han det dock inte särskilt lugnt, då han började kasta sten på ett reporterteam.

Reportern Rosh Lowe från den lokala nyhetskanalen WPLG Local 10 News hamnade i siktet för rapparen, som enligt reportern även hotade honom med våld flertalet gånger. Allt fångades på film i ett nyhetsinslag som kanalen publicerat på Youtube, där reportern även berättar om upplevelsen.

”Jag har gjort det här länge, och låt mig säga dig, det här är en av de konstigaste saker jag någonsin har sett”, sa Lowe i sändningen.

Kodak Black har inte kommenterat händelsen.