Timberland presenterar höstens Greenstride-skokollektion med vågad design som fungerar lika bra tillvardags som i vandringsspåren. Likt tidigare säsonger är alla skor gjorda i förnybara naturmaterial, designade för att hålla dig varm och torr i alla väder.

Se skomodeller som TBL Turbo Hiking Boots, GreenStride TBL Turbo Waterproof Boot, GreenStride Cortina Valley, Timberland Sky 6-inch boots och jackan Mountain Town Insulated Jacket!

TBL Turbo Hiking Boots

En känga i Timberlands ikoniska vetegula nyans. Skon har Greenstride sulor med maximal vaddering och en modern design. Lätta OrthoLite-fotbäddar hjälper till att säkerställa komfort under fötterna, och tack vare Defender Repellent Systems-behandlingen hålls skorna som nya, oberoende av underlag.

GreenStride TBL Turbo Waterproof Boot & GreenStride Cortina Valley

Här ser vi en klassisk look för den som känner igen Timberlands silhuetter. Välj mellan en modell för kvinnor och en modell för män. Denna helt vattentäta modell består av hållbara material, som GreenStride-komfortsulor gjorda av förnybara naturmaterial, vattentätt “Better Leather” och ett ReBOTL-tygfoder tillverkat av minst 50 % återvunnen plast.

Timberland Sky 6-inch boots

Här ser vi den mest iögonfallande modellen i kollektionen - som blir utstickande med dess moderna och kaxiga design. Denna boot kommer nämligen med en kraftig platåsula med klack. Likt resterande skor i kollektionen är de producerade i hållbara material som Better Leather, ReBOTL™-tygfoder gjorda av minst 50 % återvunnen plast och OrthoLite®-fotbädd som ger komfort hela dagen.

Mountain Town Insulated Jacket

Sist men inte minst syns en gul jacka anpassad för utmanande väder. I produktionen introducerar Timberland ThermaRange™ ekoisolering - ett helt återvunnet, superlätt material som anpassar sin prestanda till utomhustemperaturen. ThermaRange™ ekoisolering håller dig varmare när det är kallt och svalare när det är varmt och är gjord ansvarsfullt med 100 % återvunnen nylon samt med DryVent™-teknik för andningsbart vattentätt skydd.