Köpvillkor

Allmänna Villkor

Villkoren nedan gäller vid köp på www.dopest.se och dess undersidor. Genom att beställa från vår webbshop accepterar du att villkoren gäller mellan dig och DOPEST AB.

Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida. Vi strävar efter att våra produktbilder i största möjliga mån skall återge produkten. Vi kan dock inte garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. T.ex. kan vi inte garantera att de proportioner och färger som visas på dopest.se/merch exakt återger de proportioner och färger som plaggen har i verkligheten. Hur färgerna återges beror t.ex. på din skärm, ditt grafikkort och inställningar i din dator.

Priser och Betalningsmetoder

Alla priser på denna sida visas exklusive moms och frakt. Betalningen genomförs via Swish.

Leveransvillkor

Våra leveranser hanteras inrikes av Postnord AB. Kunden är ansvarig för att leveransadress och anvisning (t.ex. portkod) stämmer. Kunden ansvarar även för att mottaga samt signera leveranser.

Leveranstiden är beräknad till 2-6 dagar. Vi tar inte ansvar för förseningar orsakade av fraktbolaget.

Återköp och byten

Då produkterna produceras på kundspecifik förfrågan omfattas varan därför inte av ånger- och bytesrätten. Kunden ansvarar för att kontrollera försändelser direkt vid leverans. Eventuella skador eller fel (t.ex. defekta tryck eller plagg) skall meddelas Dopest inom 5 dagar från det att ni erhållit varorna.

Vid reklamation skall ni kontakta Dopest vilket är nödvändigt för att vi skall acceptera returen. Dopest tar inte tillbaka använda eller bearbetade varor. Kompensation för defekta varor är vanligtvis nya varor eller återbetalning. Vid defekt på varan ersätter vi dig även för returfrakten. Innan varan skickas måste ni kontakta oss på [email protected]

Personuppgifter

Uppgifter som personuppgifter, eller annan uppgift och del av handling som kunden lämnar till Dopest AB kommer att lagras och behandlas i enighet med personuppgiftslagen. Kundens uppgifter kommer att användas av Dopest AB för att möjliggöra och säkerställa fullgörande av Avtalet samt i marknadsföringssyfte från bolagets sida.

Personuppgiftsansvarig

Dopest AB (Org. 559166-5533) Hornsgatan 24, 118 20 Stockholm

Kunduppgifter som lagras

Namn

Adress

Portkod

E-postadress

Telefonnummer

Personnummer

Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till tredje part, och nyttjas i de syften som anges nedan:
Avtalspartner inom logistik (transportör) i syfte att säkerställa fullgörande av avtalet.

Avregistrering av kunduppgifter

Du som kund kan vid skriftlig och undertecknad begäran få dina kunduppgifter hos Dopest AB raderade.