Det franska modehuset Lacoste & Tyler the Creators (GOLF) le FLEUR* är tillbaka med en ny unisexkollektion. Den nya kollektionen är fortsättningen på en relation som går tillbaka till ända till 2019, då de två varumärkena gick samman för en kapselkollektion som Tyler, The Creator debuterade på det årets French Open. Medan den första kapselkollektionen gav en försmak av vad som var möjligt när le FLEUR* och Lacoste möttes, förverkligar den nya kollektionen varumärkenas gemensamma vision till fullo.

Denna gång har de nämligen tittat åt det mer vardagliga och Lacostes klassiska utbud av silhuetter. Från t-shirts med gemensamma logotyper till pikétröjor i olika pasteller, tidlösa plagg får en distinkt touch av le FLEUR*. Såklart finns även Tylers favorit, de stickade koftorna, med i mixen.

Dessutom får vi ta del av accessoarer i  form av strumpor och smycken i form av halsband och armband i sterlingsilver med ett guldpläterat krokodilspänne från Lacoste med le FLEUR*-logga.

Kollektionen lanseras den 11:e oktober i Lacostes fysiska butiker, lefleur.la och lacoste.com, samt på en speciell le FLEUR*x Lacoste-pop up på Champs-Elysées i Paris. Spana in delar av kollektionen i galleriet ovan!