Lamix fortsätter comeback-året med "Blessings På Mig"

Efter "Yalayla" tidigare i sommar kommer en riktig hit från Stockholmsrapparen, tackar för sina framgångar i lyricsen

Efter ett starkt 2022 var första halvan av 2023 lugn från Lamix, som enligt sin Instagram spenderade tiden locked in i studion. ”Yalayla” släpptes i slutet av april, ”Ny musik kommer strax och ännu mer efter det” sa han då och dagens släpp ”Blessings På Mig” är ett tydligt bevis på att han menar allvar.

”Jag minns förut jag sov på golv
Nu regnar blessings på mig
Jag skiner som en sommar
Nu de brinner på en bro”

Så säger Lamix i den upplyftande refrängen som är omöjlig att inte ryckas med i. Över verserna fortsätter han på samma positiva tema av tacksamhet, när han både tackar gud, nära och kära men även sig själv för sin arbetsmoral. Produktionen av Bix håller samma energi med livfulla basslingor och en ljus gitarr-sample som två största utropstecken. En självklar sommarhit som förhoppningsvis bara är början på en stark comeback från Lamix.

Lyssna på ”Blessings På Mig” och mer ny musik i DOPEST Playlist!