• Foto: Adrian Pehrson

Hör Lamix & Ant Wan tillsammans för första gången på ”Designer”

”Aldrig varit nöjd med o vara standard”

I februari rivstartade Lamix året med singeln "Main Squeeze" som gästades av Jireel. Nu ca fyra månader senare är han tillbaka med årets andra släpp, "Designer". Med sig har han för första gången Ant Wan, som under årets gång chockat musik-Sverige.

De båda gav ett smakprov av låten under ett överraskande Sony Live-uppträdande på Trädgården där de fick hela publiken att vakna till. Som titeln avslöjar så handlar låten om dyra vanor och man inte nöjer sig med att vara 'standard' dvs. en i mängden. Lamix och Ant Wan blandar klädreferenserna i låten med djupare mening där de tar upp underdog-mentaliteten, deras resa och det kalla klimatet i samhället.

"Låt det svida när vi lyckas/Ville hålla oss förtryckta"

Låten är producerad av Pablo Paz och Kayen som är det senaste tillskottet i NBL Sound kollektivet. Ännu har ingen musikvideo visats upp eller teasats men med kombinationen Lamix + Ant Wan så lär det vara en självklarhet.

Precis som Lamix sjunger: så nöjer han aldrig sig med att vara standard och det är något som även stämmer in på "Designer", den är långt ifrån standard - det är en banger.

Lyssna på "Designer" nedan!