Lamix gör comeback med ”Vi Två” ft. Molly Hammar

Första singeln som independent

"2021 kommer jag gå in hårt" sa Lamix i sin senaste intervju med Dopest - och visst stämde det bra. Idag släpper han nämligen sin första singel som independentartist, och det görs tillsammans med prisbelönta sångerskan Molly Hammar. Tillsammans släpper de den känslofyllda duetten "Vi Två".

Bara några månader efter förra albumet Kapitel 2 är Lamix tillbaka med en nystart. "Vi Två" är en låt där Lamix öppnar upp sig om sitt liv och sin psykiska ohälsa – i hopp om att hjälpa andra som går igenom samma sak.

"Jag, som många andra, är uppvuxen i en miljö där det inte pratas tillräckligt mycket om psykisk ohälsa. Jag vill använda min plattform till att berätta om saker jag vet att många går igenom. Musiken har alltid varit ett sätt för mig att få ut mina känslor, och förhoppningsvis blir det lättare för andra som upplevt samma sak att ta sig igenom dagen” säger Lamix.

Singeln är producerad av SWRD och Pabloelgato från egna kollektivet 7 Tears Entertainment. Producentduon kommer att stå för Lamix fortsatta musiksläpp.

Lyssna på nya singeln "Vi Två" av Lamix och Molly Hammar i Dopest Playlist - där hittar du alla nya musiksläpp!