Lamix

Lamix söker enbart lojalitet i sin senaste singel ”Loyalty”

”Din stelaste vän kommer röra sig extra till den här”

2019 har varit ett händelserikt år för rapparen och artisten Lamix. Från att inleda året med att släppa singeln "Main Squeeze" tillsammans med vännen Jireel till att senast droppa hiten "Designer" med gästinhopp av Ant Wan (missa inte den feta musikvideon här). Det har nu gått snart två år sedan Lamix slog igenom ordentligt med hans idag största hit "Hey Baby".

Under de senaste månaderna har det känts som något av en nystart från rapparen - som frontas med både en ny look och experimentering av soundet. Idag följer han upp senaste singeln med att släppa låten "Loyalty".

Som Lamix själv förklarar på sin Instagram är nya singeln "Loyalty" en klassisk somrig danslåt, där även "Din stelaste vän kommer röra sig extra till den här". I produktionen utav NBL's Pablo Paz och nysignade producent Noelz hör vi långsamt tempo och medryckande takter med en avskalad och melodisk delivery utav Lamix.

"Vill inte ha nån love vill ha loyalty/ Du vet jag kan ge dig allt du är royalty/ Allt jag vill ha i retur är din loyalty."

Lyssna på nya singeln "Loyalty" med Lamix nedan!