7 Tears Entertainment

Lamix tillbaka med gungande E.P:n “Bakom Kulisserna”

Fem spår skärddarsydda för sommaren

För drygt en månad sedan kickstartade den numera veteranen Lamix 2022 med singeln “Området”. Spåret var tillsammans med höstens “Tsunami” del av ett projekt vid namnet Bakom Kulisserna, som idag landat på streamingtjänster i form av E.P. Med fem spår, fyller artisten på sin diskografi med ytterligare bangers som garanterat får en att gunga.

Title-låten “Bakom Kulisserna” är en somrig men lowkey banger med inslag av diskreta melodier som nästan känns som passande för Tech-house. De studsande trummorna får en att tro att man står vid en strand i Ibiza. Texterna ger oss dock en lite djupare inblick till allt jobb som krävs för att nå Lamix’ status.

Den härliga gitarrbangern “Trasiga Fönster” är en perfekt uppvisning på rapparens förmåga att skapa catchiga melodier. Han flyter över riff och ljusa röst-samples på ett sätt som garanterar låten att fastna i spellistan.

Lugna Mig” fortsätter gitarrspåret, som vi dessutom hittar på “Området” och “Tsunami”, denna gång med inslag av Afro-beat trummor samt melodier i refrängen. Han leker med rösten på ett härligt sätt som får det hela att låta charmigt som in i bara den. Det blir till ännu en låt i registret som bara tvingar en att hoppa ut på dansgolvet.

Bakom Kulisserna är en perfekt laddning inför sommaren när Lamix levererar gungande hits back-to-back och fortsätter visa upp sin talang för låtskrivande.

Lyssna på Bakom Kulisserna nedan!