Lamix tjuvstartar Alla Hjärtans Dag med "Tills Nu"

Fortsätter den starka starten på året med en melankolisk kärlekssingel – har med Flexin On The Track & NEZS i studion

Genom den öppnande singeln ”Blöder” startade Lamix 2024 med ett tydligt budskap: Han är redo för att växla upp sitt artisteri till sin nästa era. På ”Blöder” fick vi höra en reflekterande sida av Lamix till en grad vi inte riktigt fått förut och på dagens släpp ”Tills Nu” återbesöker han teman som funnits där i tidigare släpp, men som nu får ett större djup.

”En sån låt inför alla hjärtans dag…”, skrev Lamix på Instagram inför släppet.

Även om Alla Hjärtans Dag är först på onsdag nästa vecka har låten mycket riktigt en vibe som passar in på kärlekstemat. Istället för att hylla en relation som redan finns drömmer sig dock Lamix bort till vad som skulle kunna bli.

”Kan du berätta för mig vart du kom från, för mina blickar är fast på dig
Är chockad jag har aldrig sett på nåt sånt, oh mama” 

Bakom spakarna på maskineriet har Lamix rekryterat en rutinerad duo, då Flexin On The Track står för produktionen medans NEZS sköter mixen. Dessa två har hörts på otaliga stora hits inom svensk hiphop de senaste åren och det skiner igenom på den proffsiga finishen. Likt Lamix rader om oklar kärlek sätter ljudlandskapet en trevande och finkänslig ton, till stor del tack vara svepande röstsamples och en melankolisk aura över melodierna.

Lyssna på ”Tills Nu” och mer ny musik i DOPEST Playlist!