Lana Del Rey och Quavo släpper efterlängtade country-trap-låten ''Tough''

Se Quavo lära Lana Del Rey att skjuta flaskor med hagelgevär i den countryinspirerade musikvideon!

Efter flera månader av smakprov har Lana Del Rey och Quavo äntligen släppt samarbetet ”Tough”. När det omaka paret debuterade singeln under Lana Del Reys spelning på Fenway Park i Boston för två veckor sedan möttes låten av en överväldigande positiv respons. Medan lyssnare gladde sig åt att Lanas första rap-crossover på flera år överraskades de av  Quavo, som för första gången försöker sig på country-trap , en subgenre som tagit plats på topplistorna i år tack vare artister som Beyoncé och Shaboozey.

I texten använder duon sig av läderstövlar, Gibsongitarrer och andra symboler förknippade med countrymusik för att beskriva hur trassliga kärleksaffärer och fallna kamrater har härdat dem med åren.

”Standin’ through the storm, still shinin’ like a diamond in the rough
Still shinin’, and that’s hard

If you ever lost someonе that you love”, sjunger Quavo, medan han formar sina armar till ett ”T”, för att hedra den bortgångne Migos-medlemmen Takeoff.

Videon speglar lyriken, då visuella representanter för självständighet och tuffhet vanliga i amerikansk media omger artisterna. Samtidigt når Del Reys fascination för americana nära parodiska nivåer. Terrängfordon, hagelgevär, den amerikanska flaggan, ”Keep Out”-skyltar, galloperande hästar och lastbilar pryder var och varannan bildruta. I denna idealiserade bild av den amerikanska landsbygden tar Quavo och Lana ta en paus från storstadslivet på en flörtig picknick ute i det fria.

Se videon nedan!