Lani Mo släpper nya singeln "Upp till mig" ft. Lova

Lyssna på nya singeln här

Lani Mo har rivstartat 2017. De senaste släppen ”Hustlare”, ”Katterna” och ”Riktig Bad Gal” snurrar fortfarande i god fart på streaming-tjänster när nu väljer att följa upp med nästa släpp. Den nya singeln heter ”Upp till mig” och gästas av Lova som själv är aktuell med egna singeln ”Ta på mig”. ”Upp tilll mig” är producerad av Matte Caliste och ges ut via Stadsbild.

Lanis egna ord om nya singeln låter så här:

”Jag har alltid velat göra en dancehallduett om ömsesidig attraktion med en sångerska och med Lova blev det helt rätt för den här låten! Men även om temat är typiskt för dancehall så ville vi sätta vår egna twist på det och det gjorde vi genom att kasta om lite i maktspelet i låten. 
Där jag har en rad som är ”…kan stå och se på dig i timmar, låt mig ta dig under mina vingar” så svarar Lova i sin vers med ”…är ingen pryl som du kan vinna, tro mig jag kan pröva mina vingar”. Det genomgående temat är att även om hon också känner attraktionen så vet hon att det är helt upp till henne.”
Streama ”Upp till mig” via Spotify-länken nedanför.