Lavon tillbaka med melodiska singeln "Yamma"

Gästas av Medina's Alibrorsh

Lavon slog igenom 2018 den hårda singeln ”La casa de papel” och har gett oss ett flertal minnesvärda singlar sedan dess. Detta inte minst med drill-bangern ”Adios” i september som blandade sång med rullande 808’s. Idag är han tillbaka med ännu en melodisk affär i ”Yamma”.

Dagens singel gästas av Alibrorsh även känd ifrån duon Medina som bland annat varit med i melodifestivalen detta året med låten in i dimman som landade på 3e plats i finalen. ”Yamma” – det arabiska ordet för mamma – visar känslosammare approach från Lavon.

Beatet består av ett melankoliskt pianoriff som ger gott om plats åt Lavon att leverera skön sång på både vers och refräng. Det är även genom den distinkta sången som de två artisterna frinner den starka kemi på spåret. Lavon beskriver låten som en beskrivande stund om livet och dess mål.

“Låten handlar om tider i mitt liv, där oavsett destination så villejag bara fort fram. Oftast genom genvägar som inte alltid gav resultat som jag förväntade mig. Genvägar blev till omvägar. Jag har lärt mig av livet att det är inte alltid dåligt att ta trapporna istället för hissen.”

Lyssna på ”Yamma” nedan!