Lekaye debuterar med en Yasin-feature på "STICKY"

Den Jersey Club-baserade låten har fått stor spridning på TikTok inför släppet – hör det nya stjärnskottets debut här

Nicole ”Lekaye” Ajakaye debuterar idag på ett av de starkaste vis man kan: Med en feature från Yasin. Deras gemensamma singel ”STICKY” visar upp en artist som direkt har hittat ett mjukt och RnB-besläktat sound med stora inslag av trendiga Jersey Club i beatet.

Som 17 åring påbörjade hon sin musikaliska resa som resulterade i en lång period av att jobba och förfina sitt hantverk. Så småning om landade hon i Island Records studio och började göra musik där.

Låten avslöjades på TikTok genom att Lekaye svarade på ett fan som tyckte att ”hon och Yasin borde göra en duo”, sagt och gjort släpps låten nu under Island Records Sweden som hennes officiella debut.

@l3kaye 26e Jan missa inte ‼️ Visa mig er skönaste video till soundet nd pree savee, låten i min bioo #fypシ #newmusic #rap ♬ STICKY – Lekaye & Yasin

På hennes kommande låtar har hon jobbat med det jämngamla producentteamet Henry & Baaba som även de gjort vågor i Stockholms nya hip hop och klubbscen. ”STICKY” är bara ett smakprov av vad som komma skall.

Lyssna på ”STICKY” och mer ny musik i DOPEST Playlist!