Lennixx släpper singeln "Bad Bird"

Lennixx duo fortsätter att självsäkert visa upp sitt sound

Svenska vännerna Hanna Larsson och Andrea Kallström har sedan 2016 jobbat tillsammans under duon Lennixx. Förra året släppte de sin första EP hapap som genast fick uppmärksamhet på både svenska och internationella plattformer. Duon igenkänns för deras fallenhet för stämmor och texter tillsammans med en mix utav R&B och poppig soul. Nu är de tillbaka med första singeln efter debut-EP:n och släpper ”Bad Bird”.

Singeln ”Bad Bird” fortsätter att visa upp tjejernas förmåga för att skriva snabbfångade och relaterbara kärlekstexter. Låten kickar igång med ett gammaldags sound bestående av simpla, enstaka ackord men byggs sedan upp mot en slående och mäktig refräng. Lennixx egna ord om ”Bad Bird” lyder:

 ’Bad Bird’ handlar om ett giftigt förhållande som har avslutas där personen i fråga försöker förstöra för en, då hen är upprörd över att det inte blev som den ville. Istället försöker personen vända alla mot en och hitta på falska saker och prata dåligt om en. Vi svarar då i låten att ”jag har mina äkta vänner som alltid backar upp mig, och jag kunde inte bry mig mindre om det du har att säga om mig”.

Lyssna på Lennixx nya singel ”Bad Bird” nedan!