Levi's
Levi's

Levi’s lanserar live-konceptet ”5:01 Live” med artister som Snoop Dogg & Brett Young

Kör spelningar varje dag via Instagram

Levi’s®, som främst är kända för sina klassiska jeansmodeller, fortsätter bevisa att de trots allt är mycket mer än bara ett klädmärke. Då utbrottet av COVID-19 lett till krav på social distansering och förbud mot större folksamlingar, har kulturlivet påverkats hårt. Framförallt för artister när det kommer till spelningar, som inte längre kan genomföras i fysisk form. Därför lanserar nu Levi's, som är kända för sina rötter i populärkultur, sitt konceptet "5:01 Live", vilket är en konsertserie där artisterna kör sina spelningar från hemmet.

Konserterna tar plats varje dag klockan 17:01 via @Levi's Instagram-profil. Hittills har vi sett gäster som Klara & Jag, Snoop Dogg och Brett Young. Syftet är dels att skapa underhållning, men även att stötta musikbranschen i kampen mot COVID-19. Det görs via donationer till välgörenhetsorganisationer som; MusicCares Coronavirus Relief Fund och Global Citizen / WHO.

Stay Home & Stay Safe, men njut av live-underhållning via @levis_nordic 17:01 varje dag (alla spelningar finns tillgängliga i 24 timmar).